„отворено“

Пронајдени се 10 резултати на тема „„отворено““
Вести

Мицкоски: Имавме успешни посети во Брисел, Будимпешта и САД кои ги искористивме за лобирање на Македонија

Имав една успешна посета најпрво во Брисел, па во Будимпешта, бев поканет на Молитвениот појадок во САД каде останав подолго од предвиденото...