отварање

Пронајдени се 21 резултати на тема „отварање“
Вести

Мизрахи: Нашите училишта не се како во Финска, со стерилизација на секој час, избрзаното отворање на градинки и училишта би било погубно

Во вечерната „Што не е јасно“ на Алфа телевизија, Рашела Мизрахи, пратеник во Собранието на Република Македонија, истакна дека во споредба...
Вести

Муцунски: Предвидуваме отварање на реални компании во средните стручни специјални училишта на лица со попреченост, каде ќе овозможиме да се подготват за пазарот на трудот

Имав прилика денеска да им ја посочам дел од проектите кои ги предвидуваме со обновата на Здружението на глуви и наглуви лица на град...