отсечени села

Пронајдени се 4 резултати на тема „отсечени села“
Вести

НАДЛЕЖНИТЕ ПАК ИЗНЕНАДЕНИ: Овчари без храна, непроодни патишта, отсечени села – еве каква е состојбата по снежните врнежи

Центарот за управување со кризи објави каква е состојбата во Македонија до 11 часот денеска по снежите врнежи. Овчари во битолскиот регион...
Вести

На барање на жителите од отсечените села во Скопска Црна Гора, со хеликоптер им се доставени прехранбени и материјални средства

Центарот за управување со кризи информира дека на барање на месното население од селата Танушевци, Брест и Малино маало, денес хеликоптер...