отпадни води

Пронајдени се 7 резултати на тема „отпадни води“
Вести

Фумио Кишида: Отстранувањето на отпадните води од нуклеарната централа Фукушима не може да се одложи и покрај загриженоста на локалното население

Новиот јапонски премиер Фумио Кишида рече дека отстранувањето на отпадните води од нуклеарната централа Фукушима, оштетена во 2011 година...