отпад

Пронајдени се 26 резултати на тема „отпад“
Општини

Сајкоски: Со механизација на комуналец и неколку приватни компании се загадува животната средина и се ставаат во опасност животите на граѓаните на Кичево

Во време на пандемија наместо да се работи на заштита на животната средина. Изминативе три четири недели во населеното место Иванидол...