откритие

Пронајдени се 4 резултати на тема „откритие“
Општини

Ексклузивно откритие во прилепскиот архив: Пронајдена географска карта од 19 век на која е исцртана „Виа Игнација“ 

Прилепскиот архив пронајде ретка и интересна мапа на која, се смета, првпат во јавноста е откриено исцртување на познатиот римски стопанско-трговски...