основно образование

Пронајдени се 6 резултати на тема „основно образование“
Вести

Бумбароски: Изјавата на Цароска дека децата не можеле да поврзуваат факти е навредлива за чинителите на воспитно-образовниот процес

Голем број наставници и професори реагираат откако вчера во јавноста излезе информацијата дека предметот историја во основното образование...