основен суд скопје 1

Пронајдени се 5 резултати на тема „основен суд скопје 1“
Вести

Основниот суд спротивно на препораките одржува рочишта како во обичен ден- Дали дел од истите е и Фатиме Фетаи која се вратила од Хрватска?

Очигледно за Основниот суд во Скопје не важат препораките донесени од владата уште пред неколку недели за претпазливост од ширење на...
Вести

Лоцирана изборна корупција: Делење брашно, зејтин и други производи од страна на СДСМ во Струмица пред изборите во 2011 година

Денеска во Основниот суд Скопје 1 продолжи пуштањето на креираните снимки од наводните телефонски разговори во предметот Титаник. Од...