општина студеничани

Пронајдени се 5 резултати на тема „општина студеничани“
Вести

СТУДЕНИЧАНИ ЗАВИЕНО ВО ЦРНО – најмалку 20-на од загинатите се од ова место, меѓу нив семејство од 12 члена како и наставничка, матичар…

Траорна атмосфера владее денеска во населените места во Општина Студеничани од каде што потекнуваат голем дел од загинатите во автобуската...