општина Струмица

Пронајдени се 4 резултати на тема „општина Струмица“
Вести

Почина струмичкиот стоматолог Томе Лазарев, поранешен директор на Општа болница- Струмица и поранешен претседател на ВМРО-ДПМНЕ Струмица

Синоќа на 53 години од својот живот ненадејно почина докторот Томе Лазарев. Познатиот струмички стоматолог Томе Лазарев беше активен...