општина штип

Пронајдени се 9 резултати на тема „општина штип“
Општини

ВМРО-ДПМНЕ ОК Штип: Советниците од СДСМ на шверцерски и неделовнички начин го избраа новиот в.д градоначалник

Гледате дека советничката група на ВМРО-ДПМНЕ е на своите места како советници за да се одржи седница на Советот на Општина Штип. Меѓутоа...