општина ново село

Пронајдени се 4 резултати на тема „општина ново село“
Општини

Божинов: Во Ново Село ќе започне инвестициона пролет, младите се основата на моето работење, во тек е реконструкција на спортската сала „Христо Татарчев“

Деновиве изминуваат 100 дена од моментот кога ја презедов функцијата Градоначалник. 100 дена кои беа исполнети со многу предизвици и препреки,...