општина новаци

Пронајдени се 7 резултати на тема „општина новаци“
Општини

Потпишан меморандум за соработка меѓу општина Новаци и Здружението Храна за сите – Банка за храна со кој се обезбедува на храна, хигиенски и материјални средства на лицата со социјален ризик

Денес остварив средба со здружението Храна за сите – Банка за храна МК и нивниот директор Душко Христов. На средбата се разговараше...
Општини

Стевановски: Приоритет ќе биде обезбедување на основни услови за живот- сега се живее во субстандардни кои не се својствени за овој век, а тоа е последица на лажните ветувања од актуелната власт

Кандидатот за градоначалник на општина Новаци од ВМРО-ДПМНЕ, Стевче Стевановски беше гостин во емисијата „Директно” на ТЕРА телевизија....