општина Македонски Брод

Пронајдени се 5 резултати на тема „општина Македонски Брод“
Општини

Ристевски во посета на местото каде што се гради индустриска фабрика: Оваа зона мора да стане реалност, така младите ќе останат во Македонски Брод

Денеска бев во посета на местото каде што се гради фабриката од наменската индустрија во с. Крапа. Бев информиран за динамиката и начинот...