општина кочани

Пронајдени се 9 резултати на тема „општина кочани“
Општини

Папазов: Кочанчани ја казнија власта и јасно се изразија за промени, приклучете се сите на промените да создадеме нова иднина за Кочани

Дозволете ми да изразам благодарност за големата поддршка и довербата што ми ја укажавте во првиот круг на локалните избори. Го поздравувам...
Вести

Папазов: Доаѓа време кога градоначалникот ќе биде во служба на целите и интересите на граѓаните за успешен развој на градот Кочани

Кочани е мојот роден град. Град во кој растев, созревав, град во кој ја обезбедувам својата егзистенција. Кочани заслужува чесни и стручни...