оператори

Пронајдени се 7 резултати на тема „оператори“
Вести

Од понеделник медиумски мрак во Македонија: Операторите ќе прекинат со реемитување на домашните и странските канали, освен на МТВ

Здружението на информатичко-комуникациските технологии, кое ги обединува сите оператори, донесе заклучок да го прекине реемитувањето...