Оливер Ивановиќ

Пронајдени се 48 резултати на тема „Оливер Ивановиќ“
Регион

Вучиќ: Убиството на Ивановиќ е терористички акт, ако извршителите не ги пронајдат оние кои мораат, ние ќе го направиме тоа

Убиството на Оливер Ивановиќ е терористички акт и Србија кон тој акт така и ќе се однесува, изјави претседателот на Србија. Обраќајќи...