оливер дерковски

Пронајдени се 20 резултати на тема „оливер дерковски“
Вести

„Би било многу незрело да одиме со непрочистен изборен список на избори кои значат легитимен прозорец за отворање на преговорите со ЕУ“, вели Деркоски

„Изборниот законик одредува во членот 12 став 1 кој го пропишува датумот за одржување на изборите поединечен акт кој што се носи кај...
Вести

Дерковски: Електронските медиуми ќе можат да склучат максимален договор од 15 илјади евра со партиите за време на парламентарните избори

Забележливо е присуството на портали кои никнаа како печурки пред изборите и преку 200 портали се пријавени имаме и уште прочистување...