Оливер Белопета

Пронајдени се 3 резултати на тема „Оливер Белопета“
Вести

Првиот човек на „Скопскиот џез фестивал“ – Оливер Белопета: „Најдобро би било да добиеме нова Универзална сала со стариот амфитеатрален облик со приближно истиот капацитет, на истата локација“

Нов ден – нова реакција не само од народот на социјалните мрежи, туку и од многумина познати и признати културни дејци, творци и културни...
Вести

Белопета: Алаѓозовски не води Министерство за култура, туку Министерство за популизам, маскенбали и туристички патувања

Со реакција за годишната програма на Mинистерството за култура излезе и првиот човек на Скопскиот џез фестивал, Оливер Белопета познат...