октомври

Пронајдени се 18 резултати на тема „октомври“
Вести

Од наредниот месец редовна отплата на кредитите на оние на кои не им е потребно одложување, новото продолжување само за погодените од кризата

Одложена отплата на кредитите  за нови шест месеци, заклучно со март 2021 година овозможуваат банките, но тоа ќе важи само за оние  кои...