ок вмро-дпмне штип

Пронајдени се 10 резултати на тема „ок вмро-дпмне штип“
Општини

ОК ВМРО-ДПМНЕ Штип: За Аква паркот СДС говореше дека е „криминална инвестиција на познат бизнисмен“, а денес гордо се промовираат на грбот на туѓиот успех

Вчерашното појавување на Градоначалникот на Општина Штип на отворањето на Аква паркот, ја докажува неконтуираноста во политиките и...
Вести

Ефтимов: Дали, поради блиските релации на Градоначалникот со сопствениците на Баргала, за нив не важат закани со високи платни налози?

Па ваква негативна селекција нема ни во најголемите авторитарни режими! Деновиве општината спроведува голема акција за дислокација...
Вести

Ок ВМРО-ДПМНЕ Штип: Изјавите на новиот Градоначалник покажуваат никулци на раскол и неединство во владеачката партија

Со првата своја изјава, новиот Градоначалник ја потврди вистината што неколку години ја зборувавме! Штип е еден од најнечистите градови...
Вести

ОК ВМРО-ДПМНЕ ШТИП: Нефункционална национална платформа, ученици оставени сами на себе, професори кои се соочуваат со непознавање на системот…

Нефункционална национална платформа, ученици оставени сами на себе, професори кои се соочуваат со непознавање на системот… Вака...