ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром

Пронајдени се 4 резултати на тема „ОК на ВМРО-ДПМНЕ Аеродром“
Вести

Митевски: На лагите на СДСМ и Марин им нема крај- ветуваше запирање на градежна експанзија и повеќе зелени површини, сега забрзано издава градежни дозволи

На лагите на Златко Марин и СДСМ им нема крај. Додека да дојде на власт ветуваше запирање на градежната експанзија и повеќе зелени површини,...
Вести

Митевски: Аеродромци ги прочитаа Заев и СДСМ, ја видоа нивната погубна политика и затоа опадна нивната поддршка помеѓу граѓаните

Дозволете ми во име на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Аеродром да изразам огромна благодарност до сите сограѓани за покажаната...