охридски аеродром

Пронајдени се 4 резултати на тема „охридски аеродром“
Хроника

Aлбански државјани со фалсификувани грчки и италијански документи се обиделе да влезат преку охридскиот аеродром

Петмина државјани на Република Албанија со фалсификувани документи се обиделе да влезат во Република Македонија. Како што соопшти...