огледало

Пронајдени се 5 резултати на тема „огледало“
Занимливости

Пет работи кои никако не смеете да ги правите со огледалото – привлекуваат несреќа и негативна енергија во домот

Постојат многу суеверија кои се поврзани со огледала, а најпознато е дека скршеното или испукано му носи несреќа на лицето кое го скршило. Исто...
Живот и стил

ГОЛЕМА ГРЕШКА: Еве што треба да знаете доколку имате oгледало во ходникот – сте направиле голема грешка во декорацијата

Древното учење за фенг шуи се заснова на хармонија меѓу човекот и природата, а украсувањето на домот според овие принципи значи дека...
Занимливости

Пет работи кои никако не смеете да ги правите со огледалото – привлекуваат несреќа и негативна енергија во домот

Постојат многу суеверија кои се поврзани со огледала, а најпознато е дека скршеното или испукано му носи несреќа на лицето кое го скршило. Исто...