одлуки

Пронајдени се 14 резултати на тема „одлуки“
Вести

Мицкоски: Пратеничката група на коалицијата „За обнова на Македонија“ во Собранието ќе гласа против одлуките за вонредна состојба

Пратеничката група на коалицијата „За обнова на Македонија“ во Собранието ќе гласа ПРОТИВ одлуките за вонредна состојба, објави на...
Вести

Професор Аднан Ќахил: Турците се лојални граѓани на Македонија, но треба да имаат свое влијание при носење на одлуки што ги засегаат односите со Р. Турција

Турците во Македонија, без исклучок, секогаш ја потврдуваат својата лојалност кон Македонија. Исто така, граѓаните турци се нераскинлива...