одложување

Пронајдени се 27 резултати на тема „одложување“
Вести

Божиновски: Пописот треба да се одложи за следната година, постои реален страв кај луѓето дека ќе се заразат од короната

-Ако може за некој месец да се одложи пописот тоа би било добро. Поради пандемијата сериозно велам, многу луѓе ќе се плашат. И еве сега...