образовен систем

Пронајдени се 4 резултати на тема „образовен систем“
Вести

Митева: Реформата во образовниот систем не претставува визија, се работи за дигитализација вредна десетици милиони годишно

Реформата во образовниот систем не претставува визија, се работи за дигитализација вредна десетици милиони годишно. За да има бенефит...
Вести

Јаневска: Новиот образовен концепт е само обид да се сместат 21.5 милиони евра од Светска банка, со еден административен потег без воопшто да се земат во предвид последиците во образовниот систем

На денешната јавна расправа во Собранието околу новиот концепт во образованието, претседателката на Комисијата за образование на ВМРО-ДПМНЕ...