обнова

Пронајдени се 14 резултати на тема „обнова“
Вести

Мицкоски: Мораме да создадеме иднина каква што посакуваме за себе и нашите најблиски, затоа придружете ни се и поддржете обнова!

Подобрата иднина не може да дојде сама од себе. Мораме да ги засукаме ракавите и да создадеме иднина каква што посакуваме за себе и нашите...
Вести

Мисајловски од Радишани: Македонија ќе се исправи и гордо ќе чекори напред, Радишани е за Обнова на Македонија

Го посетив населеното место Радишани, како и црквата “Св. Наум Охридски” каде што успеав да се сретнам со неколку граѓани и да поразговарам...
Вести

Мицкоски ја промовираше програмата на ВМРО-ДПМНЕ: Обновата е нашата визија за промена на тешката реалност која ја живее секој еден граѓанин

Обновата е нашата визија за промена на тешката реалност која ја живее секој еден граѓанин. Обнова која ќе донесе повеќе за секого и промени...