Обединети Арапски Емирати

Пронајдени се 6 резултати на тема „Обединети Арапски Емирати“
Вести

Официјалниот викенд во Обединетите Арапски Емирати не е повеќе петок и сабота: За да се олесни бизнисот со западните земји сега е сабота и недела

Официјалниот викенд во Обединетите Арапски Емирати (ОАЕ) се менува во сабота и недела за да се олесни бизнисот со западните земји, соопшти...