обдукција

Пронајдени се 34 резултати на тема „обдукција“
Регион

Пристигнаа резултатите од обдукцијата: Ивановиќ убиен со шест куршуми со пиштол познат како „долга деветка“

Обдукцискиот наод покажува дека косовскиот политичар Оливер Ивановиќ бил убиен со шест куршуми од пиштол марка М70А, познат како „долга...