нуклеарна програма

Пронајдени се 7 резултати на тема „нуклеарна програма“
Вести

Учесниците во преговорите за иранската нуклеарна програма изразија оптимизам за можноста за постигнување договор

Водечките учесници во преговорите за иранската нуклеарна програма, кои се одржуваат во Виена, изразија оптимизам за можноста за склучување...