нуклеарен договор

Пронајдени се 18 резултати на тема „нуклеарен договор“
Вести

Потписничките на нуклеарниот договор подготвуваат механизам за продолжување на трговските врски со Иран

Пет од државите потписници на нуклеарниот договор со Иран се договориле да формираат финансиски механизам, кој ќе им овозможи да продолжат...