нови вработувања

Пронајдени се 5 резултати на тема „нови вработувања“
Вести

Донев: ЈП ВОДОВОД Охрид во услови на економска криза и намален обем на работа, троши нови 5 милиони денари за привремени вработувања

Сашо Донев од ВМРО-ДПМНЕ во свој статус на Фејсбук пишува дека Јавното претпријатие ЈП ВОДОВОД Охрид со над 250 вработени во услови на...
Македонија

В.д градоначалникот Константин Георгиески води предизборна кампања, нови 40 партиски вработувања кои ќе ја чинат општината над 6 милиони денари

За веде градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески очигледно во преден план е предизборната кампања наместо решавање на огромниот...