нови сад

Пронајдени се 19 резултати на тема „нови сад“
Регион

Младо момче од Нови Сад е голем монструм: Неговата девојка заврши со скршени ребра, изгореници, исечено лице и хематоми

Дваесет и четиригодишниот Ѓорѓе Лацковиќ е уапсен затоа што крвнички ја претепал својата 22-годишна девојка Ивана Филиповиќ и се изживувал...