носители

Пронајдени се 9 резултати на тема „носители“
Вести

Мицкоски и носителите на листи: Ќе работиме со двојно повеќе сили за да ги средиме состојбите, да обезбедиме обнова во секоја света во општеството

Математично прецизно ќе стигнеме до целта, развиена држава со луѓе кои имаат повеќе можности, повисок стандард и повеќе пари. Започнуваме...