Николчо Стојменовски

Пронајдени се 7 резултати на тема „Николчо Стојменовски“
Општини

Стојменовски: Нема веќе чекање за состаноци со општинската администрација, транспарентно трошење на народните пари, ќе го вратиме сјајот на Голак

Денес сме овде да извршиме мала презентација на дел од проектите, проекти кои се веќе сондирани и граѓаните очекуваат да бидат реализирани....
Општини

Стојменовски: Ветувам дека со мојот млад и посветен тим ќе го оствариме сонот Голак да стане главна туристичка атракција

Желбата за работа, мотивот за подобро утре и просперитет на делчевчани се составен дел од визијата за моето родно Делчево која во следниот...
Општини

Доктор Стојменовски: Заеднички да направиме нашето Делчево да биде една успешна приказна која ќе ја наследат и развиваат и идните генерации

Кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник за општина Делчево е Николчо Стојменовски. Тој е доктор по ветеринарна медицина, со претходно...