николчо стоилков

Пронајдени се 4 резултати на тема „николчо стоилков“
Општини

Стоилков: Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното минато на поранешниот градоначалник

Во Ново Село ќе победи правдата! Ново Село ќе добие градоначалник кој ќе и’ ја врати честа на општината и ќе ја оттргне од криминалното...