Никола Саздовски – Саздо

Пронајдени се 40 резултати на тема „Никола Саздовски – Саздо“
Вести

Трпел огромна болка, па брзо изгубил свест: Стручни лица ги објаснуваат последните моменти од животот на младиот Саздо

Со изведување на психијатриско вештачење од доктор специјалист, денеска во Кривичниот суд во Скопје продолжи судењето за убиството...