Никола Бошковски

Пронајдени се 10 резултати на тема „Никола Бошковски“
Вести

Грујовски и Бошковски излегоа од екстрадициски притвор: Еве ја европската пракса врз основа на која одлучуваше Врховниот суд на Грција

Највисокиот суд во Грција пресече, нема екстрадиција за поранешните функционери во МВР, Горан Грујовски и Никола Бошковски бидејки...