независен синдикат на полиција

Пронајдени се 5 резултати на тема „независен синдикат на полиција“
Вести

НСП со жестока реакција за начинот на соопштување на кривичните пријави против шесте полицајци- тие се претставени како криминалци

Во врска со синоќешната објава на министерството за внатрешни работи во која се сооштува дека од страна на Оделот за натрешна контрола,...