невработеност

Пронајдени се 54 резултати на тема „невработеност“
Вести

Младите се уште се соочуваат со емиграција, невработеност, недоверба во опкружувањето и институциите и недоверба во политичките партии

Невработеност, проблеми со слобода на изразување, недоверба во опкружувањето и институциите, недоверба во политичките партии како...
Вести

Криминалот кој е неказнет и невработеноста се најголем проблем според граѓаните, за неуспехот ја обвинуваат Владата на СДСМ

Институтот за стратегии, истражувања и анализи СИА ВИСТА за сопствени потреби направи анкета на јавното мислење. Најголем дел од испитаниците...