невработени лица

Пронајдени се 9 резултати на тема „невработени лица“
Вести

„Поради Заев и СДСМ и нивното лошо менаџирање со здравствено-економската криза, повеќе од сигурно бројка на невработени надминува над 55.000 лица“

Денес СДСМ реагираше на изјавата дека до сега бројот на невработени се зголемил за 55.000 лица. Во реакцијата стои дека ВМРО-ДПМНЕ шири...
Вести

Лазаров: Владата веќе втори месец ги крие податоците за бројот на невработени лица – Со криење на податоци, не може да се сокрие неспособноста!

Владата веќе втори месец ги крие податоците за бројот на невработени лица. Нема никакви информации од надлежните институции, пишува...