невенка стаменковска стојковски

Пронајдени се 42 резултати на тема „невенка стаменковска стојковски“
Вести

Стаменковска-Стојковски: Обидот на градоначалникот на Лозово да ги спречи вработените да пријават притисок е потврда за се што се пишува за него

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска Стојковски преку статус на Фејсбук пишува...
Вести

Стаменковска-Стојковски: Ескалира состојбата и во Службата за општи и заеднички работи каде вработените се изложени на најголеми притисоци преку закани, уцени и распоредувања

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација на својот Фејсбук профил сподели реакција во која пишува дека...
Вести

Стаменковска Стојковски: Уште на првиот работен ден илјадници животи на вработените во јавниот сектор се доведени во ризик

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска Стојковски преку статус на Фејсбук пишува...
Вести

Стаменковска-Стојковски: Објавата на Манчевски дека ќе започне со работа Советот за координација и следење на процесот на Отворено владино партнерство е поразителна

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска Стојковски преку статус на Фејсбук пишува...
Вести

Стаменковска: Спротивно на уредбата на Владата, СДСМ вработува партиски послушници во јавната администрација во услови на криза

Партизацијата на администрацијата не запира и во услови на економска криза и светска пандемија на опасниот коронавирус, обвини техничката...
Вести

Стаменковска-Стојковски: Владата веднаш да воспостави регистар на онлајн медиуми и да започне со издавање на дозволи за движење на сите медиумски работници

Дополнителниот министер за информатичко општество и администрација Невенка Стаменковска Стојковски преку својот Фејсбук профил апелира...
Вести

Стаменковска-Стојковски: Манчевски и официјално потврди, Македонија под водство на СДСМ достигна рекорден број на вработени во јавната администрација

На вчерашната прес-конференција, министерот Дамјан Манчевски и официјално го потврди она што се обидуваше да го скрие, а тоа е дека Македонија...