непрописно престигнување

Пронајдени се 20 резултати на тема „непрописно престигнување“
Хроника

Најмногу непрописно се престигнувало во овие два града во изминатите 24 часа – несовесните возачи си ја добија заслужената казна

Во текот на вчерашниот ден (16.07.2021) од 14 до 20 часот Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата...
Вести

ВНИМАТЕЛНО: Зајакната контрола – низ целата земја санкционирани 193 возачи за непрописно престигнување, еве каде најмногу

Во текот на вчерашниот ден (12.04.2021) Мобилната единица за безбедност во сообраќајот на патиштата спроведе зајакната акциска контрола...