нато

Пронајдени се 428 резултати на тема „нато“
Регион

Милановиќ: Хрватскиот амбасадор во НАТО ќе добие инструкции да се спротивстави на членството на Финска и Шведска

Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ денеска изјави дека ќе му наложи на хрватскиот амбасадор во НАТО да се спротивстави на членството...