нато сертификати

Пронајдени се 3 резултати на тема „нато сертификати“
Вести

Николоски: Едниот министер нема безбедносен НАТО сертификат заради корупција, а вториот заради соработка со странски служби кои што не се дел од НАТО алијансата

Случајот со НАТО сертификатите им одговори дека е скандал министрите да не поседуваат НАТО сертификати, а нивното молчење тоа го потврди,...