наташа котлар

Пронајдени се 58 резултати на тема „наташа котлар“
Скопје

Котлар: Локалната власт ќе биде фокусирана на локалниот економски развој и градење партнерство со бизнис секторот за остварување на интересите на граѓаните

Локалната власт ќе биде фокусирана на локалниот економски развој и градење партнерство со бизнис секторот за остварување на интересите...
Вести

Котлар ветува: Формирање на центар за ментално здравје со дневен центар за деца со попреченост, аутизам, Даунов синдром

За првпат во Центар ќе формираме центар за ментално здравје со дневен претстој за деца со попреченост, аутизам, Даунов синдром и друго,...
Скопје

Котлар: Подземни гаражи во Дебар Маало и Пролет, субвенционирање за гаражни врати за подземните паркинзи на станарите во Градски ѕид

Стојам врз еден од најголемите подземни паркинзи во Скопје, но како што гледате ова е зелена рекреативна зона каде паркингот не го гледате. Затоа...
Скопје

Мицкоски: Професорката Котлар одбра да се бори, кога многумина се повлекуваа, таа покажа дека Центар гласа независно

Вистинското решение за Центар е професорката Наташа Котлар, одмерена и паметна жена со љубов за Центар, со огромна и искрена љубов за...
Скопје

Котлар: Создаваме нова иднина – Центар ќе биде современа општина, со здрава животна средина и развиен културен живот

Кандидатката за градоначалник на општина Центар, Наташа Котлар, вечерва на митингот им се заблагодари за своите сограѓани што ја поддржале...
Скопје

За Центар со душа – Наташа Котлар ветува енергетско ефикасни фасади за градинките и училиштата, замена на столаријата и санитаријата

Проектот ќе опфаќа замена на постојните фасади со нови енергетско-ефикасни, инсталирање опрема за надворешна апсорпција на штетни...
Скопје

Котлар на 80 годишнината од одбележувањето на почетокот на антифашистичката борба, во Центар има многу места кои што се спомен за ослободителната борба

Денес одбележуваме 80 години од почетокот на Народното востание во 1941 година. Во Центар имаме првично споменици кои што можат да го одбележат...
Скопје

Котлар: За прв пат во Центар ќе се формира центар за ментално здравје за деца со попреченост, четири нови градинки и зелено училиште

Кандидатот за градоначалник за Центар, Наташа Котлар преку видео порака вели дека за прв пат во Центар ќе се формира центар за ментално...