наташа котлар

Пронајдени се 63 резултати на тема „наташа котлар“
Вести

Котлар: Револуционерната идеологија сега има за задача да ја јакне македонската држава и сите нејзини задачи и атрибути кои во денешно време се ставени под знак прашалник

На научниот симпозиум 129 години ВМРО „БОРБАТА ЗА МАКЕДОНИЈА КОЈА ТРАЕ“, организиран од ВМРО-ДПМНЕ, свое обраќање имаше проф. д-р Наташа...
Вести

Котлар: За Бугарија е провокација самото постоење на македонците, Вербалните ноти на МНР се замајување на јавноста за критиките за пасивниот однос

Јас не знам за какво добрососедтсво можеме да зборуваме кога во старт другата страна ни вели дека не признава постоење на македонска...
Вести

Котлар: Македонската историја не може да биде под акробациите на политиката, а Заев може и да договори нешто, но нема да му помине овој пат!

Во Македонија има македонски културни вредности, македонски историски вредности и се она што е израз на македонскиот народ, рече Наташа...
Скопје

Котлар: Јас како градоначалник на Центар нема да дозволам да се гради без да се запазат законските регулативи и стандарди

„Ако ги разгледаме и сознанијата на луѓето од сферата на урбанизмот и архитектурата ќе констатираме дека и самите тие детектирале...
Скопје

Котлар: Центар ќе добие иновативен парк за младите и 4 градинки, ќе обезбедиме и дневен престој за деца со посебни потреби со стручни лица

Нашите столбови за базираат на јавниот интерес, како градба на градинки, иновативен парк за младите да ги задржиме во општината и државата...
Скопје

Котлар ветува дрворед на секоја улица во Центар: Зелени оази наместо бетон, ќе ги лоцира загадувачите и со акционен план ќе ги елиминира

Во мојот мандат нема да издаваме одобренија за градба за згради на Водно, за зелен и чист Центар, ветува кандидатот за градоначалник...
Скопје

Котлар: Акцијата од врата до врата ја продолживме во населбата Пролет- за жителите предвидени се цел сет на проекти кои ќе го подобрат живеењето

Акцијата од врата до врата вечерва ја продолживме во населбата Пролет, вели Наташа Котлар, кандидатот за градоначалник на општина Центар...