наставник

Пронајдени се 19 резултати на тема „наставник“
Вести

ПОЛИТИКА ВРЗ ГРБОТ НА ДЕЦАТА: Избркана омилената наставничка на децата во општина Бутел за СДСМ да вработи партиски кадар, родителите прогласија бојкот

Градоначалниците на СДСМ не престануваат да тераат политика врз грбот на најранливите, децата. Омилената наставничка од основното...