насер зибери

Пронајдени се 6 резултати на тема „насер зибери“
Вести

Зибери во првите 100 дена: Доколку станам првиот Албанец премиер, задолжителни часови по албански јазик од 5-то одделение

Кандидатот на ДУИ за премиер Насер Зибери изјави дека негова заложба во првите 100 дена како премиер Албанец ќе биде да работи на подобрување...